Hoe kan ik goedkoop zakelijk tanken?

Geplaatst op

tankpas

Als ondernemer die veel onderweg is, ben je veel geld kwijt aan brandstof. Om je een beetje te helpen hebben we een aantal tips bedacht om goedkoper te tanken. Als je zonder al teveel moeite te doen je kosten wil drukken in deze tijd als ondernemer, dan is er een hoop te winnen.

Tank niet langs de snelweg

Naast dat accijns en belastingen de brandstof tarieven beïnvloeden, spelen ook de ligging en de hoeveelheid aan personeel van een tankstation mee. Als we kijken naar de ligging van een tankstation dan is het bijvoorbeeld slim om niet te tanken bij de tankstations langs de snelweg. De goedkoopste tankstations liggen vaak in woonwijken of industrieterreinen. Probeer daarom zoveel mogelijk de tankstations aan de snelweg te vermijden. Zo bespaar je een hoop geld.

Onbemande tankstations vs bemande tankstations

Personeel kost geld, dus om nog goedkoper uit te zijn, kun je kijken welke tankstations geen personeel in dienst hebben. De brandstofprijzen bij onbemande tankstations zijn vaak lager, dan wanneer er wel personeel aanwezig is. Hier wordt dus de prijs van het brandstof bepaald aan de hand van het personeel. Aangezien er bij deze tankstations geen personeel betaald hoeft te worden, kunnen de prijzen laag worden gehouden.

Tanken met korting

Wij willen dat iedereen blij achter het stuur stapt. Daarom verrassen we jou naast onze leuke prijzen ook met onze Kortingsdagen!

Kom voordelig tanken bij een TanQyou bij jou in de buurt en maak met iedere liter die je tankt op onze stations kans op de periodieke prijzenpot. Tijdens onze kortingsdagen tank je voor ons speciale tarief van maar liefst 20 cent korting* per liter. 

Kijk voor een actueel overzicht van al onze kortingsdagen en locaties.

Handige websites

Wil je weten waar je goedkoper kan tanken? Kijk dan eens op de website van DirectLease. Daar is altijd een actueel overzicht van de brandstofprijzen bij jou in de buurt. Er zijn zelfs filters zodat je de brandstof of pompstation kan instellen.

 

Tankpas 

Voor een ondernemer is het wel zo handig om een tankpas te hebben. Hierdoor is ben je minder tijd kwijt aan administratie. En zoals iedereen weet tijd=geld. En van alle tankpas aanbieders is de TanQyou tankpas het goedkoopste je betaald namelijk geen vaste kosten maar enkel en alleen brandstofkosten

Met de tankpas van TanQyou tank je eenvoudig en voordelig bij meer dan 500 tankstations in Nederland. De tankpas heeft voor ondernemers vele voordelen waaronder het tanken op factuur. Deze ontvang je elke 2 weken. Met de tankpas van TanQyou kan je eenvoudig jouw brandstofadministratie bijhouden per auto. Handig natuurlijk wanneer je beschikt over een groot wagenpark. Maar ook voor de kleine ondernemer is het voordelig om voor de tankpas van TanQyou te kiezen. Want je betaalt enkel en alleen de brandstof kosten.