Eenvoudig tanken met onze tankpas voor de Kia TanQyou

Geplaatst op

Gebruik tankpas

Tankpas voor de Kia

Ben je als ondernemer op zoek naar een effectieve oplossing om vervoerskosten zoveel mogelijk te beperken? De tankpas van TanQyou biedt je die oplossing. Of je nu als zzp’er altijd in dezelfde auto rijdt of dat je over een heel wagenpark beschikt, met onze tankpas profiteer je van aantrekkelijke voordelen en lage prijzen. Onze tankpas is voor jouw Kia en elke andere auto te gebruiken. Ontdek hier de voordelen voor jouw bedrijf. Waar tanken met de tankpas?
Verspreid over heel Nederland vind je meer dan 500 tankstations waar je eenvoudig met onze tankpas kunt tanken. Dit kan bij onze eigen TanQyou-locaties en bij stations van onze partners Berkman, GP Groot, Fieten Olie en Argos. Ben je regelmatig op de wegen in Duitsland te vinden, ook dan kun je onze tankpas voor de Kia inzetten bij tankstations van onze partner Kuster.

Voordelen van de tankpas

Ben je regelmatig op de weg te vinden voor een afspraak naar een klant of het vervoer van goederen? Dat brengt de nodige brandstofkosten met zich mee die je niet alleen zo laag mogelijk wilt houden, maar ook overzichtelijk wilt maken.
Onze zakelijke tankpas voor de Kia is de ideale oplossing. Bij het tanken kun je de tankpas als betaalmiddel gebruiken waarna de transactie automatisch wordt opgeslagen. Het enige waar jij voor betaalt, zijn de kosten die je maakt voor de brandstof. Aan het eind van de maand heb je een helder overzicht die je kunt opnemen in de boekhouding van je bedrijf, ongeacht de grootte van het wagenpark.
Werk je als zzp’er of heb je een mkb-pas nodig? De TanQyou-tankpas biedt jou allerlei aantrekkelijke voordelen die we hieronder op een rijtje hebben gezet. Dat niet alleen, de universele tankpas kan ingezet worden voor een Kia-personenauto of als vrachtwagen tankpas.

  • Te gebruiken bij meer dan 500 tankstations in heel Nederland
  • Eén overzichtelijke factuur met alle gemaakte kosten per bedrijfsauto
  • Geen extra kosten voor de aanschaf of het gebruik van onze online omgeving
  • Diverse kortingen, acties en prijzen
  • Ook te gebruiken voor de wasstraat

Alle gegevens in één overzicht

Bij TanQyou begrijpen we het goed dat je als ondernemer zoveel mogelijk tijd wilt besparen op administratieve zaken. Een groot voordeel van onze tankpas voor de Kia is daarom niet alleen dat je geen aanvullende abonnementskosten betaalt, maar ook dat alle gebruiksgegevens in een helder overzicht worden samengevoegd. Je kunt bijvoorbeeld nauwkeurig terugzien wanneer de tankpas is gebruikt en wat de kosten per tankbeurt zijn. De kosten in de nota zijn gespecificeerd en fiscaal aftrekbaar. Daarnaast staan de brandstofkosten per medewerker op de factuur aangegeven, waardoor je niet langer bonnetjes en declaraties hoeft te verzamelen.
De brandstofkosten die je maakt en andere factuurgegevens worden helder ondergebracht in ons mobiliteitsplatform waar je de tankpas van de Kia kunt koppelen. Rijd je regelmatig elektrisch, bekijk dan ook onze laadpas die je eenvoudig activeert en in heel Nederland kunt gebruiken. Een tankpas voor de Kia aanvragen bij TanQyou Wil je het jezelf gemakkelijker en voordeliger maken tijdens het rijden? Dan kun je bij ons eenvoudig een tankpas voor jouw Kia aanvragen. Volg de online stappen in het registratieformulier waar je je bedrijfsgegevens invoert en een incasso machtiging kunt afgeven. In een aantal gevallen vragen we je een borgsom te betalen, die gedurende het gebruik van de tankpas op jouw naam staat. Dit bepalen we nadat we een kredietcheck hebben gedaan en de KVK-inschrijving van je bedrijf hebben gezien. Wanneer een borgsom nodig is, ontvang je na aanvraag een e-mail.
Vraag nu je tankpas aan en profiteer onderweg van de vele aantrekkelijke voordelen. Meer informatie voordat je een aanvraag doet? Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden.