Wij zijn er om jou te helpen.

Welkom in het zelfservicecenter, typ hieronder je vraag of klik op één van de categorieën hieronder.

Ik heb getankt maar geen bon ontvangen.

Als je de BTW van jouw tankbeurt wilt declareren of de kosten op je werkgever wilt verhalen, dan heb je een bon nodig. Het is dan heel vervelend als je de bon niet bij de tankbeurt ontvangt. Toch kan het helaas wel eens gebeuren dat je geen bon ontvangt. Ondanks dat we meerdere keren per week op al onze stations de bon-rollen controleren en aanvullen is het soms zo druk op een pomp dat er geen afdrukpapier meer in zit.

Bij TanQyou doen we er echter alles aan om je zo goed mogelijk te helpen, dus hebben we ook in dat geval nog een aantal opties achter de hand. Om te beginnen kun je een persoonlijk MyTanQyou account aanmaken. Je hebt dan altijd je brandstofregistratie gratis op orde en kunt eenvoudig aanvinken welke tankbeurten je wilt declareren. Ook hebben we op onze website een optie om je tankbon op te vragen aan de hand van je internetbankieren afschrift. Lees hier hoe dit precies werkt en waar je dit kunt doen.

Kom je er met bovenstaande opties nog steeds niet uit, vraag dan een kopie van de bon bij onze afdeling klantenservice. Via dit formulier kun je eenvoudig een verzoek indienen.
Tanken

Staat je vraag er niet tussen?