• Inloggen op de app werkt niet. Wat nu?

Check als eerste je internetverbinding. Heb je internetverbinding en werkt de app nog steeds niet? Sluit de app af en start deze opnieuw op. Kun je nu nog steeds niet inloggen? Neem dan contact op met ons. Bel naar 088-1009800 of mail naar info@tanqyou.com. Je kan ook in de app kiezen voor ‘meer’ en vervolgens kiezen voor ‘contact’. Hier kun je kiezen voor ‘Bel TanQyou Park’ of ‘Mail ons’ in éen klik.