Hoe download ik de app?

De Android-versie van de app is te downloaden in de Play Store en de Apple versie van de app is te downloaden in de App Store. Wanneer je ze hebt gedownload staat de app tussen je andere apps op je device. Nu kun je de app openen en inloggen wanneer je al een My TanQyou account hebt. Heb je dit nog niet dan kun je in een paar simpele stappen een account aanmaken in de app.
My TanQyou App