Hoe kan ik de push meldingen aan/uit zetten?

Wanneer je de app opent, zie je in het menu onderaan de app ‘meer’. Wanneer je hierop klikt, kom je in een nieuw menu terecht. Wanneer je hier klikt op ‘notificaties’, kom je terecht in een nieuw menu waar je de notificaties aan en uit kan zetten. De balkjes kun je naar links en rechts slepen. Wanneer de balkjes groen zijn, staan de notificaties aan. Zijn ze wit? Dan staan je notificaties uit.

Instellingen