Hoe is de TanQyou Park app beveiligd?

Wanneer je in het instellingen menu kiest voor ‘beveiliging’, kun je het wachtwoord veranderen en je inlogsessies beheren. In dit menu kun je na het invoeren van je huidige wachtwoord, een nieuw wachtwoord creëren. Daarnaast zie je bij ‘inlogsessies’ op welke apparaten jij aangemeld bent met je TanQyou Park app. Naast de locatie, staat er weergeven op wat voor soort apparaat jouw account aangemeld staat. Vergeten uit te loggen op een ander apparaat of staat er een onbekend apparaat tussen de lijst? Klik op het kruisje en kies voor ‘uitloggen’. Nu wordt op afstand jouw account afgemeld op het apparaat. Door deze optie weet jij altijd zeker dat jouw account enkel staat aangemeld op de apparaten waar jij toestemming voor geeft.
Algemeen