Is de My TanQyou app zowel voor zakelijk als voor particulier gebruik geschikt?

Ja, je kan het account zowel voor zakelijk als voor particulier gebruiken. De app bevat namelijk functies die zowel voor een zakelijke- als voor particuliere gebruikers handig  zijn. Voor zakelijke gebruikers wordt er bijvoorbeeld in de TanQyou Park app een declaratie functie aangeboden waardoor je in éen klik je factuur naar je werkgever kan sturen.
Algemeen