Maak kans op prijzen bij TanQyou Burgum

Elke periode zijn er weer te gekke prijzen te winnen op ons tankstation in Burgum. Registreer, tank en maak kans!

TanQyou Burgum

 Happy Hour Q

Voordelig tanken in Burgum!

Mis het niet en tank zaterdag 5 december van 17:00 tot 21:00 voordelig tijdens de Happy Hours bij TanQyou Burgum.

Hoe doe je mee?

Jij kunt ook mooie prijzen winnen bij TanQyou Burgum. Na registratie telt vervolgens elke liter die je tankt als een lot. Je kunt dus winnen met een paar getankte liters, maar de kans is natuurlijk groter wanneer je meer liters tankt.

Elke periode wordt er een prijs verloot onder onze geregistreerde klanten. Om kans te maken op een van deze mooie prijzen moet je dus een account aanmaken. Dit kun je online doen of aan de pomp. Na registratie kun je met de code in de My TanQyou App of via my.tanqyou.com jouw auto verifiëren. Door kentekenherkenning wordt een tanktransactie aan jouw account gekoppeld en speel je met je getankte liters mee met de prijzenpot van TanQyou Burgum.

Prijzenpot Burgum:

Maak kans op een TAGU Elektrische Sfeerhaard

Sfeer in je huis creëren? Dat doe je met een sfeerhaard van TAGU! Je maakt t/m 27 december kans op een deze prijs van BBQtime.nl door te tanken bij TanQyou Burgum.

Elke liter die je deze periode op ons tankstation in Burgum tankt, brengt je dichter bij deze sfeervolle prijs!

 

BBQtime.nl

Deze periode wordt onze prijzenpot mogelijk gemaakt door BBQtime.nl

BBQTime.nl is dé specialist op het gebied van barbecueën en buitenleven. Zij streven er naar om voor iedereen de perfecte barbecue en toebehoren aan te bieden. BBQtime.nl is tevens ook het juiste adres voor vele andere artikelen, denk hierbij aan terras heaters, tuinkachels, sfeerhaarden en tuinmeubelen voor een scherpe prijs. Iedereen kan slagen bij BBQTime.nl