TanQyou Friese startup van het jaar

Geplaatst op

friese-startup-tanqyou

TanQyou Friese startup van het jaar


Geplaatst op 4 april, 2017
Tijdens de verkiezing Friese onderneming van het jaar is TanQyou verkozen tot beste startup van Friese bodem. De verkiezing vond plaats op 4 april jl. in Drachten.

Na een overtuigende presentatie van de eigenaar van TanQyou: Jan-Harmen Akkerman, koos de meerderheid van het publiek voor TanQyou. ‘Een compleet verhaal vertellen over een hele nieuwe tankstation formule in een presentatie van twee minuten tijd is natuurlijk onmogelijk. Hetgeen waar TanQyou zich het meest mee onderscheidt en de presentatie ook over ging is natuurlijk de periodieke prijzenpot. Prijzen die uiteenlopen van televisies tot reischeques, welke verloot worden onder alle My TanQyou klanten. Hierbij telt iedere getankte liter van een My TanQyou klant als een lot voor de periodieke prijzenpot! Dit alles is maar met één doel,
namelijk: het tanken weer leuk maken.’

Onderscheidend vermogen in een traditionele markt aanbrengen is lastig.
Het verhaal van TanQyou spreekt daarom des te meer aan volgens Akkerman.
Daarnaast beschikt de Franeker’ ondernemer over een gezonde dosis durf en ambitie. TanQyou heeft op dit moment twee tankstations en eind dit jaar komen er in ieder geval al vijf stations bij en de doelstelling is om voor eind 2018 dertig stations geopend te hebben.

‘De titel: Friese startup van het jaar is natuurlijk een hele eer maar onze missie is en blijft nog steeds, het tanken weer leuk maken. Pas wanneer dit landelijk bereikt is, zijn wij tevreden.’ Aldus Jan-Harmen Akkerman.