Kom ook stage lopen bij TanQyou

Geplaatst op

kom-ook-stage-lopen

Kom ook stage lopen bij TanQyou!


Op zoek naar een leuke stageplek? Dan ben je bij TanQyou aan het juiste adres! Bij TanQyou hebben we altijd ruimte voor enthousiaste studenten die graag mee willen werken in een jong en innovatief bedrijf!

Iedereen is bij TanQyou gelijk en wanneer je gaat stage lopen bij TanQyou krijg je ook veel verantwoordelijkheden. Dat betekent dat jouw input altijd net zoveel meetelt als van je collega’s. Gedurende jouw stageperiode (meestal zo’n 20 weken) werk je volledig mee in een relatief jong team waarbij een combinatie van leergierigheid en enthousiasme goed tot uiting kan komen. Als stagiair wordt je volop betrokken in de lopende werkzaamheden en stem je verantwoordelijkheden af met je praktijkbegeleider. 

Stageopdracht
Binnen TanQyou kun je op verschillende afdelingen terecht om ervaring op te doen en er is dan ook veel mogelijk. Zo kun je stage lopen bij marketing, sales, accountmanagement of bij het development team. Samen met jou en de voorwaarden die jouw opleiding geeft voor een stage zorgen we voor een interessante stageopdracht, die aansluit op jouw interesses en onze wensen. Zo weet je zeker dat je een opdracht werkt die ook écht impact heeft voor TanQyou.

Tijdens de stageperiode
Het marketingteam plant wekelijks een moment om gezamenlijk de marketingactiviteiten te bespreken en om te brainstormen voor nieuwe ideeën.  Tijdens deze momenten wordt overlegd welke verantwoordelijkheden bij je passen en welke je zelf kan uitvoeren. TanQyou heeft een open werkcultuur, waarbij je nauw samenwerkt tussen de verschillende afdelingen.
 

Stages

Nieuwsgierig geworden? Kom stage lopen bij TanQyou! We hebben op dit moment de volgende stageplekken beschikbaar:

Stagiair (Digital) Marketing 
Stagiair Accountmanager Prijzenpot 


Stagiaires aan het woord

Lees hieronder alvast de stage-ervaringen van onze huidige en vorige stagiaires:

Johan - Student Commerciële Economie (februari 2020 - augustus 2020)
"Hoi! Mijn naam is Johan en ik ben laatstejaarsstudent Creative Business student aan NHL Stenden. Op dit moment loop ik mijn afstudeerstage binnen TanQyou als Stagiair Digital Marketeer.  Als marketingmedewerker bij TanQyou heb je een gevarieerd takenpakket. Zo hou ik mij o.a. bezig met het designen van online en offlineadvertenties van de periodieke prijzenpot en de Happy Hours. Daarnaast ben ik ook betrokken bij het inrichten van de nieuwe TanQyou website. Mijn inbreng voor de nieuwe website is zowel tekstueel als visueel. Door de variatie in werkzaamheden en de verantwoordelijk ervaar ik het als een erge fijne stageplek en kan ik iedereen aanraden om ook bij TanQyou stage te lopen."


Camelia - Student Commerciële Economie (februari 2020 - juni 2020)
“Hi, mijn naam is Camelia en ik ben derdejaars Commerciële Economie student aan de NHL Stenden Hogeschool. Momenteel loop ik stage bij TanQyou als Digital Marketeer, waar ik alle ins en outs leer over marketing. De werkzaamheden die ik onder andere uitvoer zijn: nieuwsbrieven maken, blogs schrijven en content creëren. Tevens ondersteun ik de klantenservice. Dit doe ik zowel telefonisch als via de mail.

Mijn stage bij TanQyou bevalt mij erg goed. Ik heb veel geleerd en mijzelf ontwikkeld. Daarom zou ik je aanraden om stage te gaan lopen bij TanQyou. Als stagiair krijg je veel verantwoordelijkheden én telt jouw mening. Daarnaast krijg je goede begeleiding en kan je altijd om hulp vragen. Ook kan je altijd zeggen wat je vindt, want ze staan open voor nieuwe ideeën. Ik ervaar mijn stage bij TanQyou dan ook als erg leuk en leerzaam.”


Leeroy - Student Bedrijfskunde (februari 2020 - juni 2020)
"Hoi! Mijn naam is Leeroy Jellema en ik ben derdejaars Bedrijfskunde student aan de NHL Stenden Hogeschool. Bij TanQyou verloten we iedere periode prijzen aan geregistreerde klanten. Als stagiair accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de samenwerking met partners die ons deze prijzen kunnen leveren. Het bezoeken van de partners is een leuk onderdeel van de stage. Gedurende de stage kregen we te maken met COVID-19 en ging het onderhouden van contact steeds lastiger. Dat is jammer, maar hierdoor zijn wel weer innovatieve ideeën ontstaan.

Als accountmanager bij TanQyou kom je veel in contact met andere bedrijven. Je benaderd potentiële partners en zorgt ervoor dat de samenwerking goed verloopt. Naast de dagelijkse werkzaamheden krijg je bij TanQyou de tijd om bezig te gaan met onderzoek. Hiervoor maak ik een buyer journey en onderzoek ik hoe het onderhoudsproces nog efficiënter kan worden ingericht. Bij TanQyou krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Er heerst een informele sfeer op de werkvloer. TanQyou is een innovatief bedrijf waar je als stagiair zeker een hoop van kunt leren."

office-17

Cathrinus – Student Bedrijfskunde (september 2019 – februari 2020)
‘’Hi! Mijn naam is Cathrinus van Wieren en ik ben derdejaars Bedrijfskunde MER-student aan NHL Stenden. Ik vervul mijn derdejaars stage binnen TanQyou als Stagiair Digital Marketeer. Als marketingmedewerker zorg ik onder andere voor het produceren van content voor de social media kanalen. Daarnaast hou ik mijzelf bezig met het opmaken en online uitzetten van de Happy Hours en de periodieke prijzenpot.

Tevens ondersteun ik de klantenservice binnen TanQyou, zowel telefonisch als de klantenservice mail. Mijn stageopdracht is gericht op de klantenservice om deze naar een nog hoger niveau te tillen. Er is onlangs een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder alle klanten, die in 2019 (digitaal) contact hebben gehad met TanQyou. De uitkomsten van het klanttevredenheidsonderzoek waren zeer positief. De verbeterpunten zijn meegenomen en uitgewerkt in een handleiding voor de klantenservice.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin binnen TanQyou en zou iedere student dan ook aanraden om bij TanQyou te gaan stage lopen. Waarom? Omdat stagiaires binnen TanQyou veel verantwoordelijkheden en een goede begeleiding krijgen. Ik heb onder andere geleerd om te werken Photoshop en InDesign en uiteraard veel kennis opgedaan in Facebook Advertising, SEA, SEO, E-mailmarketing en de klantenservice. Binnen TanQyou gaan we op een leuke wijze met elkaar om en is er een informele werksfeer op kantoor!’’


Marko – Student Bedrijfskunde (september 2019 – februari 2020)
‘’Hi, mijn naam is Marko Swart. Net als Cathrinus ben ik derdejaars Bedrijfskunde MER-student aan de NHL Stenden Hogeschool. TanQyou heeft de leukste tankstations van Nederland en daarom verloten wij iedere prijzenpot periode verschillende prijzen onder onze geregistreerde klanten. Samen met mijn collega’s ben ik als Stagiair Accountmanager verantwoordelijk voor deze prijzen en de verloting hiervan.

Als Stagiair Accountmanager heb ik veel verschillende taken. Ik benader (potentiële) partners die willen samenwerken en prijzen beschikbaar willen stellen. Naast deze taken doe ik onderzoek naar de tevredenheid van onze partners. Het doel van dit onderzoek is om de prijzenpot te verbeteren en een geweldige dienst aan te kunnen bieden aan onze partners!

Bij TanQyou kun je rekenen op een informele, maar ook zeker professionele werksfeer. Juist omdat TanQyou een jong en innovatief bedrijf is, zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. ‘’