Door een van de Elfsteden en het Vechtdal met de TanQyou 100+ Rally.

Geplaatst op

Rally Rijden

Door de Elfsteden en het Vechtdal met de TanQyou 100+ Rally. Je hebt je routekaart uitgekozen en bent naar het startpunt bij het TanQyou Tankstation gereden, je tankt je auto nog eens extra goed vol en zorgt er op die manier voor dat je starttijd geregistreerd wordt. Je gaat een echte rally rijden met je eigen auto. Voor de zekerheid schrijf je de starttijd op en dan is het zo ver; het avontuur kan beginnen!

TanQyou heeft drie unieke autoroutes in Nederland voor je uitgestippeld. Deze kun je gemakkelijk, snel en helemaal gratis downloaden, waardoor je direct met je eigen auto op pad kunt!Door de Elfsteden en het Vechtdal met de TanQyou 100+ Rally. Je hebt je routekaart uitgekozen en bent naar het startpunt bij het TanQyou Tankstation gereden, je tankt je auto nog eens extra goed vol en zorgt er op die manier voor dat je starttijd geregistreerd wordt. Voor de zekerheid schrijf je de starttijd op en dan is het zo ver; het avontuur kan beginnen!

TanQyou heeft drie unieke autoroutes in Nederland voor je uitgestippeld. Deze kun je gemakkelijk, snel en helemaal gratis downloaden, waardoor je direct met je eigen auto op pad kunt!

Tijdens het rijden van de TanQyou 100+ Rally kom je langs onder andere de bekende Elfstedenroutes, de prachtige omgeving rondom de Friese Wouden en andere toeristische plekken met de routes in Friesland en Overijssel.
 

Rally Rijden

 

Rijd de route en geniet
Wanneer je de TanQyou 100+ Rally rijdt, gaat het erom een onbekende route zo perfect mogelijk te rijden. Dit worden ook wel oriëntatieritten of regelmatigheidsritten genoemd. Een goede communicatie tussen bestuurder en navigerende bijrijder is natuurlijk de kunst! 

Tijdens het rally rijden maak je gebruik van een routeboek, dit is een boek waarin de route die gereden wordt op verschillende manieren kan worden uitgelegd. We maken bij TanQyou gebruik van het bol-/pijl principe. Het rijden van een rally gaat voornamelijk om de beleving, samenwerking en het genieten.


Voor jong en oud en in eigen auto
Een zondagmiddag op pad met je vriendengroep, in de zomervakantie eropuit met de kids of een leuke teambuildingsactiviteit met collega’s? Niks leukers dan samen op pad gaan!
Omdat de TanQyou 100+ Rally gebaseerd is op symbolen en leuke vragen, valt deze zeker onder de noemer ‘leuk voor jong en oud’.

De TanQyou 100+ Rally is natuurlijk op z’n mooist vanuit een klassieke oldtimer, maar is ook te rijden met een gezinsauto of misschien rij je wel met je haren in de wind in je cabrio. Een ding is zeker, je komt de mooiste landschappen en bezienswaardigheden tegen wanneer je de route in het Roadbook volgt.

Praktische info
De TanQyou 100+ Rally Route is gratis te downloaden via de website van TanQyou. Je kunt het Roadbook printen en volgens het bol-/pijl principe de route volgen. Tijdens het rijden van de route komen er verschillende vragen op je pad en als je deze goed beantwoordt, kraak je aan het einde van de rit het codewoord!
De routes bevinden zich in Noord-Friesland, Zuidwest-Friesland en de kop van Overijssel en je start bij het aangegeven tankstation in Sint Annaparochie, Parrega of Dalfsen.

Wanneer je de route hebt gevolgd en het codewoord hebt gekraakt, tank je om je eindtijd te markeren weer bij het aangegeven tankstation, waarna je via de website van TanQyou je gegevens en het codewoord kunt invullen.
 
Heeft jouw team de route correct afgelegd en de code gekraakt? Dan zie je jezelf misschien wel terug in het klassement op de website!