Den Haag, bekend van o.a. Prinsjesdag. Naast het parlement en ministerie is er nog veel meer te beleven. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van de stad!

Bezienswaardigheden in Den Haag

In Den Haag raak je niet uitgekeken. Een bezoek brengen aan misschien wel de belangrijkste plek van Nederland: het binnenhof. Dat moet je hebben gedaan wanneer je Den Haag bezoekt. 

Voel je een reus in Madurodam of bekijk Den Haag vanaf het water tijdens één van de vele rondvaarten per boot. Ook voor een dagje shoppen bij een bekend warenhuis, zoals de Bijenkorf, moet je in Den Haag zijn.

Parkeerbeleid in Den Haag

In de Hofstad van Nederland is het een stuk gemakkelijker om te parkeren dan in Amsterdam en Rotterdam. Het centrum van Den Haag is voetgangersvriendelijk dus let wel op: het is niet mogelijk om in elke zone te parkeren.

Goedkoop parkeren met de TanQyou Park App in Den Haag

Vanaf nu kun je met TanQyou Park ook goedkoop parkeren in Den Haag. Hiermee heb je de garantie dat je de goedkoopste parkeer app gebruikt en dat je gemakkelijk per minuut betaald. Vergeet dus niet de TanQyou Park app te downloaden wanneer een dagje Den Haag op de planning staat.
Architectuur en rijksmonument Den Haag

Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!