Registreer eenvoudig je zakelijke kilometers

Download nu onze rittenregistratie app en houd eenvoudig al je zakelijke ritten bij in één overzicht. Gratis downloaden, registreren en kentekens toevoegen!

rittenregistratie

Zakelijk rijden met TanQyou Rittenregistratie

Registreer automatisch en nauwkeurig je zakelijke ritten met de TanQyou Rittenregistratie. Onze rittenregistratie is middels GPS Track en Trace sluitend. Zijn de gereden kilometers niet voor de baas, maar voor de bijtelling of de belastingdienst? Dan kun je eenvoudig de categorie (zakelijk, woon/werk of privé) per rit aanpassen.

 

RitOverzicht van verbruik en tankbeurten

De GPS- en dataverbinding zorgen voor een realtime inzicht in de voertuigen, de gereden kilometers en de productiviteit op de weg. De rittenregistratie app rekent daarnaast ook het gemiddelde verbruik uit en houdt de getankte liters voor je bij. 

 

TanQyou Fleetmanager groeit

Als snelst groeiende mobiliteitsplatform, groeien onze applicaties met ons mee. Zo kun je de fleetmanagement van je bedrijf optimaliseren middel het gebruik van TanQyou Fleetmanager. 

Via het online MyTanQyou account of TanQyou Fleetmanager heb je direct toegang tot alle gegevens van de voertuigen uit het wagenpark en beschik je onder andere over:

  • Overzichtelijke rittenadministratie
  • Kilometer overzichten
  • Hotspots

 

De mogelijkheden van TanQyou Rittenregistratie voor jouw bedrijf

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor de inzet van TanQyou Rittenregistratie voor de groei van jouw bedrijf. Geïnteresseerd? Bel ons op 088 – 10 09 800 of laat het weten via ons contactformulier.

 

Rittenregistratie L
Rittenregistratie R

Eenvoudig je zakelijke kilometers declareren?