Maak kans op prijzen bij TanQyou Ommen en Dalfsen

Elke periode zijn er weer te gekke prijzen te winnen op ons tankstation in Dalfsen en Ommen. Registreer, tank en maak kans!

TanQyou Dalfsen en Ommen

 Happy Hour Q

Voordelig tanken in Ommen en Dalfsen!

Mis het niet en tank zaterdag 5 december van 17:00 tot 21:00 voordelig tijdens de Happy Hours bij TanQyou Dalfsen en Ommen.

Hoe doe je mee?

Jij kunt ook mooie prijzen winnen bij TanQyou Ommen en TanQyou Dalfsen. Na registratie telt vervolgens elke liter die je tankt als een lot. Je kunt dus winnen met een paar getankte liters, maar de kans is natuurlijk groter wanneer je meer liters tankt.

Elke periode wordt er een prijs verloot onder onze geregistreerde klanten. Om kans te maken op een van deze mooie prijzen moet je dus een account aanmaken. Dit kun je online doen of aan de pomp. Na registratie kun je met de code in de My TanQyou App of via my.tanqyou.com jouw auto verifiëren. Door kentekenherkenning wordt een tanktransactie aan jouw account gekoppeld en speel je met je getankte liters mee met de prijzenpot van TanQyou Ommen en Dalfsen.

Prijzenpot Ommen en Dalfsen:

Maak kans op een pakket met streekproducten

Zin in iets lekkers? Dat komt goed uit! Maak nu kans op een streekproductenpakket van Bakkerij van der Most. Je doet mee aan deze actie door te tanken bij TanQyou Ommen en Dalfsen in de periode van 2 t/m 29 november.

Elke liter die je deze periode op onze tankstations in Ommen en Dalfsen tankt, brengt je dichter bij deze heerlijke prijs!

 

Bakkerij van der Most

Deze periode wordt onze prijzenpot mogelijk gemaakt door Bakkerij van der Most.

De bakkerij werkt uitsluitend met grondstoffen van de allerbeste kwaliteit. Kwalitatieve grondstoffen zijn namelijk essentieel voor een goed eindproduct. Naast kwaliteit heeft Bakkerij van der Most de voorkeur om samen te werken met lokale leveranciers. Zij zijn van mening dat alleen dan sprake is van een echt streekproduct.

text-center
Dashboard L
Dashboard R

Ook profiteren van onze acties & prijzen?