Parkeer app Waalwijk

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Waalwijk

Waalwijk, een ondernemende stad met bijna 50.000 inwoners. Het leeft in Waalwijk en dat merk je aan de veelzijdigheid van de stad. Parkeer je auto met de TanQyou Park App!

Zakelijk parkeren in Waalwijk? Lees er hier meer over!

Bekende evenementen in Waalwijk zijn: Het straattheater, Bockbier Festival en Modestad festival. Naast de evenementen is er ook genoeg winkelaanbod in de stad. In de stad Waalwijk ben je op het juiste adres om te genieten van een bruisend centrum. In de stad zijn voldoende horecagelegenheden voor een gezellige avond.

 

Parkeren-TanQyou Parkeerbeleid in Waalwijk

Er zijn drie parkeerterreinen in Waalwijk: parkeerterrein De Els-Zuid, parkeerterrein Unnaplein, Taxandriaweg. Parkeren op De Els-zuid kost vanaf het tweede uur €0.10,- per 4 minuten*. Parkeren op Unnaplein kost vanaf het tweede uur €0.10,-  per 4 minuten. Parkeren op Taxandriaweg kost vanaf het derde uur €0.10,- per 7,5 minuten. *De parkeertarieven zijn gebaseerd op actuele gegevens van de gemeente, 1 oktober 2019.

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Waalwijk

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Waalwijk. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Waalwijk. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

appstore  playstore