Parkeer app Venlo

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Venlo

Parkeren in Venlo

Venlo, de stad die voorop loopt tijdens carnaval. De groene stad aan de maas is al jaren een toeristisch parel. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van Venlo!

Zakelijk parkeren in Venlo? Lees er hier meer over!

Winkelen in Venlo betekent dat je tussen de mooie oude panden en in de smalle winkelstraatjes loopt. Lekker eten en drinken is mogelijk door typische Limburgse gerechten te bestellen. Naast het winkelen en de horecagelegenheden zijn er twee bioscopen, een poptempel en een nieuw theater. Kortom, zijn genoeg leuke dingen te doen in Venlo!

 

Parkeren-TanQyou Parkeerbeleid in Venlo

Let wel op: In Venlo is de binnenstad afgesloten voor voertuigen. Het is niet mogelijk in de zone ‘Rosarium’ per uur te parkeren. Voor de overige zones in het centrum en de ‘Schil’ is het wel mogelijk om per uur te parkeren. 

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Venlo

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Venlo. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Venlo. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

appstore  playstore