Parkeer app Veenendaal

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Veenendaal

Veenendaal is een dorp met stadse allures. Veenendaal heeft de grootste bedrijvenkring van het land en een geschiedenis van wol en sigaren. In Veenendaal is genoeg te doen op het gebied van cultuur, sport en recreatie.

Zakelijk parkeren in Veenendaal? Lees er hier meer over!

In het centrum van Veenendaal vind je een uitgebreid aanbod aan winkels, van lokale ondernemers tot grote winkelketens. Natuurlijk zijn er ook gezellige horeca voor een goede kop koffie of lekkere lunch. Naast het centrum met de overdekte winkelpassage Corridor en de Scheepjeshof zijn er diverse winkelcentra in de wijken. Ook de woonboulevard en het woonthemacentrum van Veenendaal zijn populaire winkellocaties. In Veenendaal vind je ook nog een aantal monumenten, zoals de oude korenmolens.


Parkeerbeleid in VeenendaalParkeren-TanQyou

Er is in Veenendaal veel parkeergelegenheid in diverse parkeergarages en parkeerterreinen. Het parkeertarief is €2,09 per uur en het maximumtarief is €6,00. Op zaterdag is dit €7,50 en op zondag is het gratis parkeren.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Veenendaal

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Veenendaal. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Veenendaal. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore