Parkeer app Valkenswaard

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Valkenswaard

De gemeente Valkenswaard omvat de dorpskernen Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft. Samen vormen zij een Bourgondische gemeente in het hart van de Groote Heide. Valkenswaard heeft een verrassend veelzijdig voorzieningenniveau, zowel in sociaal, cultureel, sportief als recreatief opzicht.

Zakelijk parkeren in Valkenswaard? Lees er hier meer over!

In het centrum van Valkenswaard zijn diverse winkelcentra, deels overdekt en autovrij, waar winkelketens en unieke kleine winkels elkaar afwisselen. Bovendien is er iedere week op donderdag een grote warenmarkt op het marktplein, van 09:00 tot 17:00 uur, met een zeer uitgebreid aanbod. Al twee jaar achtereen beoordeeld als ‘beste weekmarkt van Brabant’. Naast alle winkels kun je ook terecht op één van de vele terrassen, voor een hapje of een drankje, waar je geniet van de Brabantse gastvrijheid!


Parkeerbeleid in ValkenswaardParkeren-TanQyou

In het centrumgebied van Valkenswaard betaal je voor een uur €0,60, voor twee uren €2,40, voor anderhalf uur €4,00 en voor vier uren €5,60. De maximale parkeertijd is overigens ook vier uren. In het overige gebied betaal je €1,50 per uur.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Valkenswaard

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Valkenswaard. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Valkenswaard. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore