Parkeer app Tiel

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Tiel

Tiel staat bekend als dé fruitstad. De stad Tiel ligt in het hart van ons land en in het hart van het Rivierengebied. De afwisseling in het landschap is hier groot. In de stad worden jaarlijks grote evenementen georganiseerd zoals Appelpop, het landelijk bekende gratis popfestival, of het jaarlijkse Fruitcorso dat een hoop bezoekers naar de stad trekt.

Zakelijk parkeren in Tiel? Lees er hier meer over!

In Tiel kan je terecht om te shoppen, een terrasje te pakken, een wandeling te maken, een hapje te eten of een avondje uit te gaan. De Tielse binnenstad, met meer dan 200 winkels, is autovrij en prettig overzichtelijk, maar vooral gezellig en sfeervol. Waar je ook parkeert, het centrum is altijd direct in de buurt. Tiel heeft een uitstekend winkelaanbod. De Waterstraat is de hoofdwinkelstraat. Daar zijn alle bekende ketens en merken te vinden. Ook in de Voorstad kom je prominente winkels tegen. De Weerstraat is een gezellig smal straatje met bijzondere, kleinschalige winkels.


Parkeerbeleid in TielParkeren-TanQyou

Vlakbij het centrum liggen grote parkeerterreinen op loopafstand van het Tielse winkelhart. Parkeren is dus geen probleem. Betaald parkeren is van maandag t/m zaterdag van 08:00 uur tot 18:00 uur en op koopavonden (donderdagavond) tot 21:00. Op koopzondagen is het in de binnenstad van Tiel gratis parkeren.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Tiel

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Tiel. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Tiel. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore