Parkeer app Texel

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Texel

Parkeren op Texel

Texel is het grootste Waddeneiland van Nederland en beschikt over 30 km strand. Daarmee is het een perfecte bestemming voor strandliefhebbers. Op Texel kan je veel zien en doen. Van heerlijk tot rust komen in de natuur tot en met sportieve activiteiten zoals fietsen, wandelen of zelfs parachutespringen.

Zakelijk parkeren op Texel? Lees er hier meer over!

Voor winkelliefhebbers is Texel een zeer geschikt eiland! Er is een ruim aanbod in kwaliteitswinkels. Of je nu op zoek bent naar woonaccessoires, een nieuwe outfit of een goed boek, je kunt er perfect shoppen. Daarnaast vind je in vrijwel elk dorp een of meerdere supermarkten. In Den Burg de ‘hoofdstad’ van Texel vind je de meeste winkels, van kleine winkeltjes tot internationale ketens. Elke maandagochtend is er een gezellige markt in het centrum van Den Burg.


Parkeerbeleid op TexelParkeren-TanQyou

Texel hanteert betaald parkeren in alle dorpen en bij de strandslagen. Dit geldt van maandag tot en met zondag van 08:00 tot 20:00 uur. Je betaalt €2,50 per uur.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App op Texel

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Texel. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Texel. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore