Parkeer app Terneuzen

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Terneuzen

Parkeren in Terneuzen

Terneuzen is een dynamische stad aan de Westerschelde, gelegen in de provincie Zeeland. De band met het water heeft de stad gevormd en dit kun je terug zien wanneer je een bezoekje brengt aan Terneuzen.

Zakelijk parkeren in Terneuzen? Lees er hier meer over!

Het centrum van Terneuzen heeft een zeer divers aanbod aan winkels en veel keuze als het gaat om eten, drinken en uitgaan. Het winkelgebied in het stadscentrum loopt van de Nieuwstraat in het noorden tot de Axelsestraat ten zuiden van de binnenstad. In de Nieuwstraat zijn vooral horecagelegenheden gevestigd. Het hart van de stad wordt gevormd door de Markt, daar waar vroeger de haven van Terneuzen lag. Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Terneuzen.Parkeerbeleid in TerneuzenParkeren-TanQyou

In het centrum van Terneuzen is het betaald parkeren. Op de bovengrondse betaalde parkeerplaatsen is het tarief € 0,16 per 6 minuten en maximaal € 6 per dag. Op zon- en feestdagen (inclusief koopzondagen) kan je in Terneuzen gratis parkeren op de bovengrondse betaalde parkeerplaatsen. Let op: uitzondering hierop is het vergunninghoudersgebied in Terneuzen (bel parkeerzone 45320).
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Terneuzen

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Terneuzen. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Terneuzen. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore