Parkeer app Súdwest-Fryslân

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Sneek

Parkeren in Súdwest-Fryslân

Súdwest-Fryslân is een gemeente in de provincie Friesland en is gelegen in de regio Zuidwest-Friesland. Het is de grootste gemeente van Nederland en is uniek door het groene landschap en het mooie water. De gemeente telt 89 officiële plaatsen, waaronder zes van de elf steden en 83 dorpen.

Zakelijk parkeren in Súdwest-Fryslân? Lees er hier meer over!

Bolsward is één van de elf steden. Het is niet de grootste stad, maar wel een pareltje. Een stad om heerlijk in rond te dwalen langs de grachten en de vele monumenten. In de maanden juli en augustus is er iedere maandag t/m vrijdag een gratis rondvaart om 14:00 door de historische stadsgrachten van Bolsward. Een andere elf steden stad is Sneek. Sneek is rijk aan monumenten en oude stadsgezichten. Ook heeft Sneek verschillende musea, een gezellig en gevarieerd winkelcentrum en is het rijk aan terrassen, cafés en restaurants. En natuurlijk staat Sneek bekend om het jaarlijks terugkerende evenement de Sneekweek.Parkeerbeleid in Súdwest-FryslânParkeren-TanQyou

In de gemeente Súdwest-Fryslân mag je bijna overal gratis parkeren. Behalve in Bolsward en Sneek. Hier betaal je voor het parkeren. In Bolsward parkeer je het eerste half uur gratis, daarna is het €0,75 per half uur. In Sneek is het betaald parkeren van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur. Het eerste half uur is gratis (let op: dit geldt niet voor de parkeerterreinen waar je lang kunt parkeren), voor 2 uren betaal je €2,40 en vanaf 2 uren parkeren is het €1,20 per half uur. Zondag is het gratis parkeren.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Súdwest-Fryslân

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Súdwest-Fryslân. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Súdwest-Fryslân. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore