Parkeer app Spijkenisse

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Molen Nooitgedacht Spijkenisse

Parkeren in de gemeente Nissewaard

Spijkenisse is een stad in de gemeente Nissewaard. Deze gemeente is op 1 januari 2015 ontstaan door het samenvoegen van voormalige gemeenten Spijkenisse en Bernisse. De gemeente bestaat uit de voormalige eilanden Voorne en Putten gelegen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.  

Zakelijk parkeren in Spijkenisse? Lees er hier meer over!

Gemeente Nissewaard heeft alles in huis voor een dagje winkelen. De binnenstad van Spijkenisse telt veel kledingzaken, speciaalzaken en grote nationale winkelketens.

Parkeerbeleid in SpijkenisseParkeren-TanQyou

In het centrum van Spijkenisse geld van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:30 betaald parkeren. De tarieven varieren van €1,00 tot €2,75 per uur afhankelijk van de zone waarin je parkeert. De TanQyou Park app laat je altijd de juiste tarieven zien. Parkeer je liever in een parkeergarage? Die zijn in het centrum van Spijkenisse ook voldoende aanwezig.

Goedkoop parkeren met de TanQyou Park App in Spijkenisse

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Spijkenisse. Download de app en betaal nooit teveel voor jouw parkeeractie. Parkeer je zakelijk? Dit kan ook in de app! Zo heb je geen gedoe met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore