Parkeer app Sneek

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Waterpoort Sneek

Parkeren in de gemeente Súdwest-Fryslân

De gemeente Súdwest-Fryslân is de grootste gemeente van Nederland en is uniek door het groene landschap en het mooie water. Sneek is de hoofdplaats van deze gemeente en is gelegen aan het Sneekermeer. De stad is bekend vanwege de historische binnenstad, met onder meer de Waterpoort. Sneek heeft naast de vele winkels een gevarieerde keuze wat betreft horeca gelegenheden.

Zakelijk parkeren in Sneek? Lees er hier meer over!

Sneek is een levendige stad, er is vrijwel altijd wat te beleven. Sneek is dé watersporthoofdstad van Friesland, naast de Sneekweek vindt er altijd de finale van de SKS Skûtsjesilen plaats. Sneek is rijk aan monumenten en oude stadsgezichten en is daarnaast in het bezit van een gezellig en gevarieerd winkelcentrum en is het rijk aan terrassen, cafés en restaurants. Gek op musea? In Sneek kun je het Fries Scheepvaart Museum bezoeken, een leuke activiteit voor jong en oud.

Parkeerbeleid in SneekParkeren-TanQyou

In de gemeente Súdwest-Fryslân mag je bijna overal gratis parkeren. Behalve in Bolsward en Sneek, hier geld betaald parkeren. In Sneek is het betaald parkeren van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur. Het eerste half uur is gratis (let op: dit geldt niet voor de parkeerterreinen waar je lang kunt parkeren), voor 2 uren betaal je €2,40 en vanaf 2 uren parkeren is het €1,20 per half uur. 

Goedkoop parkeren met de TanQyou Park App in Sneek

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Sneek. Download de app en betaal nooit teveel voor jouw parkeeractie. Parkeer je zakelijk? Dit kan ook in de app! Zo heb je geen gedoe met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore