Parkeer app Smallingerland

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Drachten

De gemeente Smallingerland is een gemeente in het oosten van Friesland. In het midden van de gemeente ligt het meer de Smalle Ee, waar de gemeente haar naam aan te danken heeft. In Drachten, de hoofdplaats van de gemeente, vind je een gemoedelijke sfeer, leuke winkels en een bruisende horeca.

Zakelijk parkeren in Drachten? Lees er hier meer over!

In Drachten kun je je prima een dagje vermaken. In de bekende schouwburg De Lawei worden grote muziek-, dans- en theaterstukken opgevoerd, waar je tickets voor kunt kopen. Gek op musea? In Drachten kun je een bezoekje brengen aan Museum Dr8888, gevestigd in een voormalig klooster, met werk van Friese kunstenaars. Ook winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Drachten. Je vindt er een aantal grote winkels, maar ook vooral een hoop leuke boetiekjes.


Parkeerbeleid in DrachtenParkeren-TanQyou

Parkeren in Drachten? Tegen een voordelig tarief kun je in het centrum van Drachten parkeren. Van maandag tot en met zaterdag, van 9:00 tot 21:00 geldt er betaald parkeren. Sta je toch liever overdekt geparkeerd? Dan kun je terecht in de parkeergarages aan het Raadhuisplein en het Van Knobelsdorffplein.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Drachten

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Drachten. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Drachten. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore