Parkeer app Sluis

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Sluis

Sluis is een gemeente in de provincie Zeeland, genoemd naar het gelijknamige vestingstadje. Het is één van de dunst bevolkte gemeenten van Nederland, maar desondanks is er genoeg te beleven in Sluis. Sluis heeft een gezellige binnenstad waar je goed kunt winkelen en heerlijk kunt eten.

Zakelijk parkeren in Sluis? Lees er hier meer over!

Sluis heeft een verrassende omgeving en een levendig centrum. Het is niet voor niets dat het toerisme een belangrijke bron van inkomsten is voor de gemeente Sluis. Een dagje Sluis met het hele gezin? Neem dan een kijkje bij De Lindenhoeve, een speeltuin en restaurant in één, waar je je een hele middag kunt vermaken. Ben je gek op natuur? Rondom het centrum lopen de wallen van Sluis, van oorsprong de verdedigingsmuren van Sluis, waar je een fijne wandeling kunt maken. Deze wandeling kun je uitbreiden met een bezoekje aan de industrie- en poldermolen De Brak, wat vandaag de dag een rijksmonument is. 


Parkeerbeleid in SluisParkeren-TanQyou

Wanneer je een dagje Sluis op de planning hebt, heb je verschillende parkeermogelijkheden. In de kern van Sluis geldt het hele jaar betaald parkeren. Aan de kust geldt betaald parkeren van 15 maart tot en met 15 november. Aan de rand van het centrum vind je een aantal grote parkeerterreinen, zoals Parkin Toversluis. Hier betaal je gemiddeld €1,00 per uur met een maximum van €3,00 per dag.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Sluis

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Sluis. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Sluis. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore