Parkeer app Sittard-Geleen

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Sittard-Geleen

In het zuiden van Limburg vind je de gemeente Sittard-Geleen. Samen met de gemeenten Vaals, Echt-Susteren en Gulpen-Wittem behoort deze gemeente tot de enige vier gemeenten van Nederland die aan Duitsland én België grenzen. De gemeente biedt natuur, cultuur en vooral een hoop vermaak.

Zakelijk parkeren in Sittard-Geleen? Lees er hier meer over!

De gemeente Sittard-Geleen biedt voor ieder wat wils. Wist je bijvoorbeeld dat de stad Sittard ook een aantal verborgen tuinen heeft? In de oude binnenstad van Sittard vind je verschillende openbare tuinen, parken en perken waar je doorheen kunt wandelen. Ga je met kinderen op pad naar Zuid-Limburg? Dan kan een bezoekje aan kasteelpark Born niet ontbreken. Dit mooi ingerichte dierenpark laat je genieten van allerlei dieren maar ook van lekkere hapjes, drankjes en speeltuinen.


Parkeerbeleid in Sittard-GeleenParkeren-TanQyou

In Sittard-Geleen kun je tegen een voordelig tarief parkeren. Op het Koningsplein, de Markt en het parkeerterrein aan de Elisabethstraat kun je van maandag tot en met vrijdag de eerste 2 uur vrij parkeren. Vervolgens betaal je hier €1,90 per uur met een maximum van €10 per dag. In de parkeergarages parkeer je ook tegen het tarief van €1,90 per uur.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Sittard-Geleen

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Sittard-Geleen. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Sittard-Geleen. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore