Parkeer app Schiedam

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Schiedam

Parkeren in Schiedam

Tussen Rotterdam en Vlaardingen vind je de gemeente en stad Schiedam. Wereldwijd staat de stad bekend om haar jeneverproductie, historische binnenstad en de grootste historische windmolens ter wereld.

Zakelijk parkeren in Schiedam? Lees er hier meer over!

Breng je een bezoekje aan Schiedam dan zul je gegarandeerd langs één van de zes klassieke molens komen. Deze molens zijn de hoogste molens ter wereld. De binnenstad van Schiedam biedt voldoende vermaak. Je vindt er een hoop bijzondere museums, zoals het Nationaal Jenevermuseum en het Borrelmuseum. Schiedam bruist en dat is ook te merken aan het aantal terugkerende evenementen en festivals die elk jaar plaatsvinden in Schiedam.


Parkeerbeleid in SchiedamParkeren-TanQyou

In en rond het centrum van Schiedam geldt betaald parkeren. De tarieven verschillen hier, omdat het centrum is opgedeeld in verschillende sectoren. Er kan ook geparkeerd worden in een aantal parkeergarages zoals parkeergarage ABC, Nieuwe Passage en Stadserf.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Schiedam

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Schiedam. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Schiedam. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Download appstore  Download playstore