Parkeer app 's-Hertogenbosch

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

TanQyou-park-Den-Bosch

Parkeren in ‘s-Hertogenbosch

‘s-Hertogenbosch, staat vooral bekend om haar prachtige Kathedraal. De Sint-Janskathedraal en de fraaie binnenstad zijn het bezoeken waard. Parkeer je auto met de TanQyou Park App!

Zakelijk parkeren in 's-Hertogenbosch? Lees er hier meer over!

Wist je dat de bouw van de kathedraal al is begonnen vanaf 1380? Reden genoeg om dit oeroude beeldhouwwerk te aanschouwen. De binnenstad is knus en gezellig met boordevol marktkraampjes en terrassen. De rondvaartboot maakt het mogelijk om door de grachten van s-Hertogenbosch te varen! 

 

Parkeren-TanQyouParkeerbeleid in ‘s-Hertogenbosch

Het is mogelijk om goedkoop te parkeren in ‘s-Hertogenbosch. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen tegen een tarief van €1.60 per uur*. Met de TanQyou Park App heb je al het parkeergemak in één app. 
*De parkeertarieven zijn gebaseerd op actuele gegevens van de gemeente, 1 oktober 2019.

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in s-Hertogenbosch

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in ‘s-Hertogenbosch. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeerapp van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in 's-Hertogenbosch. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!