Parkeer app Ridderkerk

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Ridderkerk

Ridderkerk, de stad die gelegen is onder de rook van Rotterdam. Parkeer je auto nu met de TanQyou Park App en geniet van de fantastische stad!

Zakelijk parkeren in Ridderkerk? Lees er hier meer over!

Ridderkerk heeft diverse bekende inwoners gekend zoals onder andere Lee Towers en Kevin Strootman. Bezoek Ridderkerk en ontspan in de rondvaartbootjes die je de stad laten aanschouwen. Hou je van totaal iets anders zoals het bezoeken van een museum? Dan kun je in Ridderkerk terecht bij het Museum Johannes Post.

 

Parkeren-TanQyou Parkeerbeleid in Ridderkerk

Betaald parkeren is van maandag tot en met zaterdag van 09:00 - 18:00 uur. Let wel op: Op vrijdag is de parkeerduur tot en met 21:00 uur. De maximale parkeerduur in Ridderkerk is 3 uren.

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Ridderkerk

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Ridderkerk. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Ridderkerk. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!