Parkeer app Purmerend

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Purmerend

Purmerend staat bekend als Marktstad, met haar vele (vee-)markten. Vroeger kon je deze veemarkten in het centrum van Purmerend vinden, maar vandaag de dag is er een ware Veemarkthal. In het centrum van Purmerend vind je leuke boetiekjes en horecagelegenheden.

Zakelijk parkeren in Purmerend? Lees er hier meer over!

De binnenstad van Purmerend biedt een ruim aanbod in winkels en daar kun je 7 dagen per week terecht. Op dinsdag kun je gezellig over de markt struinen maar ook op andere dagen bruist het centrum. Wanneer je een bezoekje brengt aan het hart van Purmerend dan kom je gegarandeerd langs de Koemarkt. Op dit ruime plein vind je grote caféterrassen van de omringende horeca. Ook worden hier in de zomer geregeld evenementen gehouden.

Parkeerbeleid in PurmerendParkeren-TanQyou

Wanneer je een bezoekje aan Purmerend brengt zijn er voldoende parkeermogelijkheden. In het centrum geldt betaald parkeren van maandag t/m zaterdag tussen 9:00 - 21:00. Hier betaal je €2,50 per uur. Op het parkeerterrein bij het NS-station kun je tegen een tarief van €2,00 per dag parkeren. Daarnaast zijn er nog een aantal parkeergarages in en rond Purmerend waar je kunt parkeren.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Purmerend

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Purmerend. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Purmerend. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!