Parkeer app Ouder-Amstel

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Ouder-Amstel

De gemeente Ouder-Amstel is een gemeente in Noord-Holland. De gemeente ligt tussen Amstelveen en Amsterdam Zuidoost en grenst in het oosten aan Diemen.

Zakelijk parkeren in Ouder-Amstel? Lees er hier meer over!

Wanneer je even wilt ontsnappen aan de drukte van Amsterdam dan kun je een bezoekje brengen aan het pittoreske Ouderkerk aan de Amstel. In het dorpje vind je een aantal rijksmonumenten waaronder de Amstelkerk, de molen de Zwaan, de joodse begraafplaats en de Kerkbrug. Een mooie route om te fietsen is de route die loopt over de polderdijk van de polder de Rondehoep. Hier fiets je door de rustige natuur via de rivier de Waver van en naar Amsterdam.Parkeerbeleid in Ouder-AmstelParkeren-TanQyou

In de gemeente Ouder-Amstel zijn verschillen de parkeermogelijkheden. In het centrum van Ouderkerk aan de Amstel geldt een blauwe zone van maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 18:00. Hier mag je maximaal 1,5 uur parkeren. Rondom het Amstel Business Park geldt van maandag t/m zaterdag betaald parkeren.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Ouder-Amstel

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Ouder-Amstel. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Ouder-Amstel. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!