Parkeer app Oss

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Oss

De gemeente Oss is een gemeente in Noord-Brabant. Deze gemeente ligt tussen Den Bosch en Wijchen. Oss staat bekend om De Maashaven van Oss, een haven met toegang voor de grootste binnenvaartschepen. Rondom de stad vind je verschillende landschappen wat een bezoekje aan Oss een uniek uitje maakt.

Zakelijk parkeren in Oss? Lees er hier meer over!

In de stad Oss vinden jaarlijks een hoop gezellige evenementen plaats. Natuurlijk wordt er uitbundig Carnaval gevierd, maar wat dacht je van het Sambafestival of de Osse Kermisfeesten? Ook wanneer er geen evenement plaatsvindt is het goed vertoeven in Oss. Het centrum biedt een uitgebreid winkelaanbod met gezellige straatjes en café's en restaurants. Voor de kunstliefhebbers is het museum Jan Cunen een leuk dagje uit. Hier vind je negentiende-eeuwse, twintigste-eeuwse en hedendaagse kunst in een monumentale stadsvilla.

Parkeerbeleid in OssParkeren-TanQyou

In het centrum van Oss gelden twee verschillende parkeertarieven. Wil je echt langs de weg in de vakken parkeren dan kost dit €0,75 voor het 1e half uur en daarna kost het €2,50. Hier geldt alleen kort parkeren. Op de parkeerterreinen in het centrum van Oss kun je voor maximaal €4 per dag parkeren. Daarnaast heeft het centrum van Oss ook een aantal parkeergarages waar tegen betaling geparkeerd kan worden.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Oss

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Oss. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Oss. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!