Parkeer app Oldenzaal

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Oldenzaal

Oldenzaal is een stad en gemeente in Twente. Het is één van de gemeenten boven de grote rivieren van Nederland waar het carnaval het meest uitbundig wordt gevierd. Het centrum van Oldenzaal kent een rijke historie met een aantal monumentale panden.

Zakelijk parkeren in Oldenzaal? Lees er hier meer over!

Geen liefhebber van Carnaval? Ook wanneer er geen Carnaval wordt gevierd bruist het in Oldenzaal. Oldenzaal kent een zeer levendig uitgaanscentrum en een aantal gezellige smalle winkelstraten. Je vindt er de grote modeketens maar ook wijnwinkels, snoepwinkels, bonbonneries en notenbars. Op zomerse dagen is het aan te raden een bezoekje te brengen aan recreatiepark Het Hulsbeek. Hier kun je zwemmen en barbecueën op de speciaal aangelegde betonplaten.

Parkeerbeleid in OldenzaalParkeren-TanQyou

In de binnenstad van Oldenzaal zijn twee parkeerzones. Voor beide parkeerzones geldt betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 18:00 en op vrijdagavond van 18:00 tot 21:00. Daarnaast zijn er in Oldenzaal nog een aantal parkeergarages waar je tegen een relatief goedkoop parkeertarief kunt parkeren.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Oldenzaal

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Oldenzaal. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Oldenzaal. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!