Parkeer app Nijkerk

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Nijkerk

Parkeren in Nijkerk

In de provincie Gelderland ligt de gemeente Nijkerk. De gemeente staat uit drie kernen, het historische hart van Nijkerk en de dorpen Hoevelaken en Nijkerkerveen. Nijkerk heeft een mooie omgeving om te wandelen en te fietsen dus het is de perfecte plaats voor natuur- en cultuurliefhebbers.

Zakelijk parkeren in Nijkerk? Lees er hier meer over!

In Nijkerk is altijd wat te doen of te bekijken. Maak eens een stadswandeling door het historische centrum en bezoek één van de musea. In de polder Arkemheen, vlak bij Nijkerk, vind je het stoomgemaal Hertog Reijnout. In de zomer kun je een bezoek brengen aan het stoomgemaal én de kolenloods. Ook wanneer je een nachtje wilt blijven slapen in Nijkerk dan zijn er voldoende unieke hotels en (boeren)campings.

Parkeerbeleid in NijkerkParkeren-TanQyou

In het centrum van Nijkerk geldt betaald parkeren van maandag t/m donderdag van 9:00 tot 18:00, op vrijdag van 9:00 tot 21:00 en op zaterdag van 9:00 tot 17:00. Het standaardtarief is hier €0,80 per uur. Net buiten het stadshart kun je ook gratis parkeren in de Kolkstraat, Meinstraat en op de Oranjelaan.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Nijkerk

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Nijkerk. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Nijkerk. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!

Garage parkeren met de parkeer app

Met de TanQyou Park app parkeer je eenvoudig in een van de volgende parkeergarages:

  • Parkeergarage de Bonte Koe
  • Parkeerterrein Gele Weiland
  • Parkeerterrein Stadspark
  • Parkeergarage Wheemplein