Parkeer app Nieuwegein

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Nieuwegein

Nieuwegein is een gemeente en plaats binnen de provincie Utrecht. Winkelliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen. Het grootste deel van het stadscentrum bestaat namelijk uit het grotendeels overdekte winkelcentrum City Plaza.

Zakelijk parkeren in Nieuwegein? Lees er hier meer over!

Sinds 2015 is het hart van Nieuwegein volledig vernieuwd. Naast de vele winkels kun je er uiteraard ook een terrasje pakken, een bezoek brengen aan de bioscoop of het nachtleven ontdekken. Ben jij een echte natuur en/of watersportliefhebber? Op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Nieuwegein bevindt zich recreatiegebied Laagraven. Dit gebied is verdeeld in twee plassen. De meest zuidelijke plas biedt een hoop watersportactiviteiten zoals een wakepark, waterskiën, bodyboarden en meer.

Parkeerbeleid in NieuwegeinParkeren-TanQyou

In de gemeente Nieuwegein zijn verschillende zones waar ook verschillende parkeertarieven gelden. Op vrijdagavond is het koopavond in Nieuwegein en geldt het betaald parkeren tot 21:00. Naast het straatparkeren zijn er nog een aantal parkeergarages zoals Parkeergarage Cityplaza, Parkeergarage Stadshuis en Parkeergarage Theater.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Nieuwegein

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Nieuwegein. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Nieuwegein. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!