Parkeer app Middelburg

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Middelburg

Parkeren in de gemeente Middelburg

Middelburg is een gemeente en plaats in de provincie Zeeland. De stad ligt op het voormalige eiland Walcheren en staat bekend om het grootste winkelaanbod van Zeeland.

Zakelijk parkeren in Middelburg? Lees er hier meer over!

Naast de vele winkels is Middelburg zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen als je van culturele uitstapjes houdt. Middelburg is rijk aan prachtige authentieke panden en kent daarnaast meerdere theaters en museums, waaronder het Zeeuws Museum waarin de geschiedenis van Zeeland centraal staat.

Parkeerbeleid in MiddelburgParkeren-TanQyou

In de binnenstad gelden er twee verschillende tarieven afhankelijk van de zone waarin je geparkeerd staat. De uurtarieven in Middelburg zijn €2,10 en €2,40 per uur. De TanQyou Park app geeft ter plekke de zone, met het betreffende pakeertarief en daarbij de maximale parkeerduur aan.

Goedkoop parkeren met de TanQyou Park App in Middelburg

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Middelburg. Download de app en betaal nooit teveel voor jouw parkeeractie. Parkeer je zakelijk? Dit kan ook in de app! Zo heb je geen gedoe met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!