Parkeer app Meppel

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

TanQyou-park-Meppel

Parkeren in Meppel

Meppel, de stad waar jaarlijks het gezellige grachtenfestival wordt gehouden. Van de 6 Donderdag Meppel dagen tot aan de prachtige omgeving. Parkeer nu met de TanQyou Park App!

Zakelijk parkeren in Meppel? Lees er hier meer over!

De stad Meppel heeft veel mogelijkheden, er zijn genoeg winkels te vinden. Daarnaast is er veel groen, ruimte en rust vindt je in Meppel. Je kunt lekker gaan wandelen in de natuurparken. Ten slotte moet je de kalkovens en de Keizersgracht in Meppel gezien hebben in je leven!

 

Parkeren-TanQyou Parkeerbeleid in Meppel

Je kunt parkeren op P1 Stadhuis/centrum met een tarief van €1.35,- per uur*. Op P3 Bleekerseiland is het parkeertarief €1.35 per uur. Op P6 Koekoekstraat is het parkeertarief €1.35,- per uur. Op P7 Vledderstraat is het parkeertarief €1.70 per uur. Op P8 Het Vledder is het parkeertarief €1.35,- per uur en op P10 Kratonstraat is het parkeertarief €0.70 per uur. De parkeertijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 09:00 - 18:00 uur. Vrijdag op koopavond van 18:00 - 21:00 uur.

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Meppel

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Meppel. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Meppel. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!