Parkeer app Maastricht

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Maastricht

Parkeren in Maastricht

het zuiden van ons land, nabij de Belgische grens, ligt het mooie stadje Maastricht. Deze stad heeft veel geschiedenis en dit is ook terug te zien in de stad. Geniet van de talloze gebouwen en kerken die de stad te bieden heeft, of zoek de mooiste pleinen met de gezelligste caféetjes en terrassen op. Voor ieder iets leuks in Maastricht!

Zakelijk parkeren in Maastricht? Lees er hier meer over!

 

Parkeren-TanQyou Parkeerbeleid in Maastricht

In Maastricht kun je in grote delen van de stad parkeren, alleen is er bij bepaalde locaties een vergunning nodig. Wanneer het druk is in de stad, wordt het verkeer geregeld door het autodoseersysteem. Op deze manier wordt alles in goede banen geleidt.

Buiten de stad is er een grote kans dat je hier voor onbepaalde tijd mag staan. Hier moet je dus nog wel betalen, maar kan je er voor onbepaalde staan. Verder geldt in Maastricht ook hoe dichter in het centrum hoe duurder het parkeren. Zo ben je in het centrum €2,60 kwijt, terwijl het rondom het centrum €1,40 kost met een maximum tot €6,-

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Maastricht

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Maastricht. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Maastricht. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!