Parkeer app Lelystad

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

TanQyou-park-Lelystad

Parkeren in Lelystad

Lelystad, één van de jongste steden van Nederland. In Lelystad is veel te doen op het gebied van recreatie. Parkeer je auto met de TanQyou Park App en geniet van alle bezienswaardigheden! 

Zakelijk parkeren in Lelystad? Lees er hier meer over!

Waarschijnlijk ben je vast wel eens in Lelystad geweest voor een leuk dagje Bataviastad. Lelystad biedt daarnaast veel meer mogelijkheden. In Batavialand kun je namelijk terecht voor een vermakelijke en tevens leerzame dag. In Batavialand kom je meer te weten over de inpoldering. Ten slotte kom je in Lelystad heerlijk tot rust door de vele natuurparken. 

 

Parkeren-TanQyou Parkeerbeleid in Lelystad

De parkeertijden in Lelystad zijn van maandag tot en met zaterdag van 09:00-18:00 uur. Let wel op: In Lelystad kun je op een aantal parkeerterreinen alleen kort parkeren. Met de TanQyou Park App heb je inzicht in hoe lang je overal mag parkeren.

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Lelystad

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Lelystad. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Lelystad. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!