Parkeer app Leerdam

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Leerdam

Parkeren in Leerdam

Leerdam is een voormalige gemeente in de gemeente Vijfheerenlanden. Binnen deze gemeente vind je ook de gemeenten Vianen en Zederik. In Leerdam vind je een rijke historie omdat er een aantal historische gebouwen goed bewaard zijn. Leerdam heeft ook een kleine jachthaven op loopafstand van het centrum waar je als passant altijd welkom bent.

Zakelijk parkeren in Leerdam? Lees er hier meer over!

Leerdam wordt ook wel de glasstad genoemd. Het is namelijk het centrum van de Nederlandse glaskunst. Wanneer je in de buurt van Leerdam bent, kan een bezoekje aan het Nationaal Glasmuseum dan ook niet ontbreken. Binnen dit museum kun je de kunst afkijken in de Glasblazerij waar je ook uitleg van ervaren voorlichters krijgt. Door het historische karakter van de stad Leerdam is het er gezellig vertoeven met knusse terrasjes, mooie boetiekjes en een bruisende horeca.

Parkeerbeleid in LeerdamParkeren-TanQyou

In Leerdam kun je buiten het stadshart gratis parkeren op bijvoorbeeld het Voorwaartsveld en P+R stationsweg. Daarnaast vind je in het centrum genoeg betaalde parkeerlocaties. Betaald parkeren geldt in Leerdam op maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 18:00 en en op koopavond (vrijdag) tot 21:00.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Leerdam

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Leerdam. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Leerdam. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!
 

Appstore Playstore