Parkeer app Katwijk

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Katwijk

Parkeren in Katwijk

Katwijk is een kustplaats en gemeente in Zuid-Holland. De woonkern Katwijk aan Zee is, met name in de zomer, een populaire bestemming voor strandgangers. Niet alleen aan de kust is het genieten, ook in Katwijk zelf is genoeg te doen. Het centrum biedt een heel scala aan lokale ondernemers met gezellige boetiekjes en bijna ieder weekend kun je genieten van live-muziek.

Zakelijk parkeren in Katwijk? Lees er hier meer over!

Plof neer op één van de terrasjes in het sfeervolle hart van Katwijk. Wanneer je goed uitgerust bent kun je een wandelingetje maken door de straten rondom het centrum en dan zal het je opvallen dat Katwijk een rijke graffiticultuur kent. Gek op orgels? In Katwijk vind je in de Nieuwe Kerk het op twee na grootste orgel van Nederland. Deze kerk is een Rijksmonument en ook zeker een bezoekje waard.

Parkeerbeleid in KatwijkParkeren-TanQyou

Een dagje naar de kust? In de parkeerzones in het centrum en langs de kust geldt van maandag t/m zaterdag betaald parkeren. Je betaalt hier €2,10 per uur. Daarnaast zijn er ook een groot aantal parkeergarages waar je tegen betaling veilig kunt parkeren.

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Katwijk

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Katwijk. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Katwijk. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!