Parkeer app Kampen

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Kampen

In de Hanzestad Kampen hoef je je niet te vervelen! Voor jong en oud is er genoeg te beleven. Het centrum van Kampen biedt zowel een aantal grote winkelketens als kleinere boetiekjes. Zin in een wandeling in de natuur? Kampen heeft een prachtig stadspark, geheel ontworpen in Engelse stijl. Ook vind je hier een aantal monumenten en kunstwerken.

Zakelijk parkeren in Kampen? Lees er hier meer over!

In de zomer kun je een rondvaart maken over de IJssel en op die manier Kampen vanaf het water bewonderen. Op zoek naar een unieke activiteit? In Kampen is zelfs een escaperoom waarin je wordt opgesloten in een bijzonder monument uit de 17de eeuw! Ook wanneer je niet zo'n fan bent van een escaperoom kun je in Kampen een flink aantal historische gebouwen bewonderen. De resten van de oude stadsmuur zijn in het centrum van Kampen nog goed zichtbaar. Ook vind je in het centrum tientallen kleurige muurschilderingen die verwijzen naar oude (niet meer bestaande) winkels in Kampen.

Parkeerbeleid in KampenParkeren-TanQyou

In het centrum van de binnenstad van Kampen kun je maximaal 3 uur parkeren tegen een tarief van maximaal €2,00 per uur. Mocht je langer willen parkeren dan kan dat op het Meeuwenplein, de Bongerd, Bregittenstraat en de IJsselkade.

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Kampen

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Kampen. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Kampen. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!