Parkeer app IJsselstein

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Ijsselstein

Parkeren in Ijsselstein

Ijsselstein is de gemeente en stad binnen de provincie Utrecht. Ijsselstein is een gezellige stad omringt door een stadsgracht, biedt tientallen monumenten en staat te midden van gezellige winkelstraatjes. 

Zakelijk parkeren in Ijsselstein? Lees er hier meer over!

De binnenstad van Ijsselstein biedt leuke boetiekjes, sfeervolle straatjes en gezellige terrasjes. Wil je 's avonds ook nog een drankje en een dansje doen? Dan heb je ruime keuze uit de vele bars en café's. Ijsselstein is namelijk hét uitgaanscentrum van de regio. Wist je dat je in de gemeente Ijsselstein ook het hoogste bouwwerk van Nederland vindt? Dit is de Gerbrandytoren. Vooral in de decembermaand is het aan te raden om een bezoekje te brengen aan de stad Ijsselstein. Daar wordt dan namelijk de grootste "kerstboom" ter wereld opgezet. Er worden dan lampjes bevestigd aan de kabels van de toren waardoor het op een grote kerstboom lijkt. 
 

Parkeerbeleid in IjsselsteinParkeren-TanQyou

In de stad Ijsselstein kun je de eerste twee uur gratis parkeren in de parkeergarages Overtoom en parkeergarage Eiteren. Op straat in Ijsselstein geldt betaald parkeren en kun je parkeren tegen een tarief van €2,75 per uur. 

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Ijsselstein

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Ijsselstein. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Ijsselstein. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!