Parkeer app Hulst

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Hulst

Parkeren in Hulst

Hulst is een gemeente in het zuid westen van Nederland, tegen de grens met België aan. De gemeente bestaat uit een groot poldergebied, met centraal gelegen de vestingstad Hulst. Wist je dat Hulst zich profileert als de meest Vlaamse stad van Nederland? 

Zakelijk parkeren in Hulst? Lees er hier meer over!

Veel (Vlaamse) toeristen bezoeken de stad vanwege de vele sfeervolle café's en restaurantjes. Hulst heeft namelijk een gezellige binnenstad, omringd door de stadsomwalling. Wanneer je een bezoekje brengt aan Hulst dan kom je gegarandeerd door één van de drie stadspoorten. In de binnenstad van Hulst vind je op maandag een weekmarkt en op donderdag een versmarkt. Daarnaast kun je er gezellig struinen langs de winkeltjes en vele rijksmonumenten. Parkeerbeleid in HulstParkeren-TanQyou

Buiten de stadswallen van Hulst kun je overal gratis parkeren. Binnen de stadswallen geldt er betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Het tarief bedraagt hier €1,40 per uur. 

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Hulst

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Hulst. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Hulst. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!