Parkeer app Hoorn

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Hoorn

 Parkeren in Hoorn

Hoorn staat bekend als een VOC stad met een gezellige haven. Naast een rijke historie vind je in Hoorn een hoop knusse straatjes, bekende winkelketens, kleine boetiekjes en restaurantjes. Of wat dacht je van een tochtje met de watertaxi? 

Zakelijk parkeren in Hoorn? Lees er hier meer over!

Hoorn ligt aan het Markermeer waardoor het een geschikte plek is om te genieten op en rondom het water. Wandel door de havens van Hoorn en bekijk de vele schepen die hier liggen aangemeerd. Wil je alles leren over het verleden van Hoorn in de tijd van de Gouden Eeuw? Bezoek dan het Westfries museum en ervaar hoe het was om te leven in het oude Batavia in 1627. Naast een rijke historie heeft Hoorn ook vaak markten op diverse pleintjes. Zo is er in de zomermaanden de bekende Hoornse kaasmarkt, de oudste kaasmarkt van Nederland. Deze kaasmarkt wordt gehouden in het hart van Hoorn, op het plein De Roode Steen. Ook wanneer er geen kaasmarkt is kun je er alsnog een gezellig terrasje pakken.


Parkeerbeleid in HoornParkeren-TanQyou

Aan de rand van de stad kun je gratis parkeren op parkeerterrein de Nieuwe Wal en op het ABC-terrein. Mocht je liever nog dichterbij het centrum van Hoorn parkeren dan kan dat van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 voor €3,00 per uur (maximaal 2 uur). Ook heeft Hoorn een aantal grote parkeergarage's waar je terecht kunt, zoals parkeergarage ’t Jeudje (24 uur open) en parkeergarage Het Park (24 uur open).

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Hoorn

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Hoorn. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Hoorn. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!