Parkeer app Hoogeveen

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Hoogeveen

Hoogeveen kent een rijke geschiedenis, een groot aanbod in winkels en gezellige restaurantjes. Zo vind je er op donderdagochtend en zaterdag een markt in het centrum van Hoogeveen, en kun je een bezoek brengen aan één van de rijksmonumenten.

Zakelijk parkeren in Hoogeveen? Lees er hier meer over!

In het centrum van Hoogeveen vindt je een aantal oude huizen met fraaie gevels. In het bijzonder rondom het oude Kruis (de kruisende kanalen). Zo kun je hier een kijkje nemen bij het Olde Schippershuus, een café waar schippers bij elkaar kwamen. Het Olde Schippershuus is nog het oudste bestaande pand van Hoogeveen, met een kern uit 1632/1633. Ook voor wie geen interesse heeft in geschiedenis is er genoeg te beleven in Hoogeveen. Het centrum van Hoogeveen heeft een sterke regiofunctie. Tussen de winkels door bevinden zich gezellige cafés, restaurantjes en terrassen. Deze mix van winkels en horeca zorgen ervoor dat het centrum bruist.


Parkeerbeleid in HoogeveenParkeren-TanQyou

In gemeente Hoogeveen is er betaald parkeren voor de pleinen en winkelstraten in het centrum. Dit geldt van maandag t/m donderdag en zaterdag van 8.00 tot 19.00 uur, op vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag kun je gratis parkeren.

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Hoogeveen

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Hoogeveen. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Hoogeveen. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!