Parkeer app Hilversum

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Parkeren in Hilversum

Hilversum, de mediastad uit het Gooi. Hilversum biedt ruimte met veel groen , ruimte en rust. Parkeren met de TanQyou App en geniet van alle media en bezienswaardigheden!

Zakelijk parkeren in Hilversum? Lees er hier meer over!

Je kunt in Hilversum terecht voor het bijwonen van een tv-uitzending. Alleen is er daarnaast nog veel meer te beleven. Geniet van het Goois Natuurreservaat en de prachtige natuur weide. Tevens valt het centrum als knus te typeren. 

 

Parkeren-TanQyou Parkeerbeleid in Hilversum

Er zijn drie verschillende parkeergebieden om betaald te parkeren. In het centrum betaal je €2.90,- per uur* (maximale parkeerduur 1 uur). Parkeerplaats Schil betaal je €2.60,- per uur. Parkeerplaats de buitenschil betaal je €1.60,- per uur.  

 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Hilversum

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Hilversum. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Hilversum. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!