Parkeer app Hengelo

Download de TanQyou Park app en zorg ervoor dat je nooit meer teveel parkeergeld betaalt.

Hengelo

Parkeren in Hengelo

Hengelo is na Enschede, Zwolle en Deventer de vierde stad van Overijssel en heeft ook wel als bijnaam de 'metaalstad'. Dat komt omdat de stad vroeger veel werkgelegenheid bood aan de metaalindustrie. Vandaag de dag is Hengelo een leuke stad om te bezoeken. Met meer dan 300 evenementen is er het hele jaar wat te beleven in Hengelo!

Zakelijk parkeren in Hengelo? Lees er hier meer over!


Het centrum van Hengelo biedt een hoop leuke winkeltjes. Op woensdag én zaterdag kun je een bezoekje brengen aan de markt in de binnenstad van Hengelo. En natuurlijk wordt er jaarlijks Carnaval gevierd in Hengelo! Er zijn diverse carnavalsverenigingen in Hengelo. De oudste carnavals vereniging de "Windbuuln" dateert uit 1950. In 1951 verscheen de eerste prins. Sindsdien ontwikkelde het carnaval zich tot een jaarlijks evenement met een lichtparade en een gezinsoptocht.

Parkeerbeleid in HengeloParkeren-TanQyou

De binnenstad van Hengelo biedt volop parkeergelegenheid. De straatparkeerplaatsen en parkeerterreinen liggen verspreid over het centrum. Hier moet je betalen op: maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur, zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur en donderdagavond (vaste koopavond) tot 21.00 uur. Op koopzondagen kun je er gratis parkeren. Het parkeertarief voor straatparkeren is vanaf €1,90 per uur.
 

Nu ook goedkoop zakelijk parkeren met de TanQyou Park App in Hengelo

De TanQyou Park app is ook te gebruiken in Hengelo. Download de app en maak gebruik van de goedkoopste parkeer app van Nederland. Ook als je goedkoop zakelijk wilt parkeren kun je terecht in Hengelo. Met zakelijk parkeren heb je geen gedoe meer met parkeerbonnetjes en heb je altijd een duidelijk declaratieoverzicht. Parkeren in een andere stad of gemeente? Bekijk ons parkeeroverzicht!